НАРАЧКА

Потполнете ги податоците, потврдете на услугата со која сакате да бидете третирани и кликнете на копчето Submit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Класичен третман на лице
Третман на тело
Мануелна антицелулитна масажа
Бамбу масажа
Медицинска масажа за подобрување на циркулација
Масажа со топли вулкански камења
Мадеротерапија
Третман на стопала со електротурпија
Пилинг маска
Депилација: шеќерна паста, топол восок, ладен восок
Професионална шминка со висококвалитетна декоративна козметика